ThiEYE Action Camera

by - Απριλίου 18, 2018

*Gearbest Favorites


Ήρθε η ώρα να παραδεχτώ το ανομολόγητο.
Και ντρέπομαι, ντρέπομαι πολύ. 
Αλλά εγώ τις "κανονικές" κάμερες τις απεχθάνομαι. Και δεν είναι πως δεν δοκίμασα και δεν προσπάθησα και δεν άλλαξα και τρεις και τέσσερις για να τα καταφέρω. Άντρα να μου δείξει τα κόλπα τα σωστά τα πρόστυχα (της κάμερας) είχα, κολλητό να μου ξαναδείξει τα κόλπα με υπομονή ατελείωτη, πάλι είχα, διάθεση να μάθω επίσης είχα, αλλά δεν τα πήγαμε καλά.
Και έτσι κάπου πριν ένα χρόνο έδωσε ο καλός θεούλης και βγήκε η καινούργια (τότε) gopro και με φώτισε και την πήρα, και έζησα τη ζωή μου ευτυχισμένη από τότε μαζί της.
Ναι καλά το κατάλαβες φίλε αναγνώστη και stalker, εγώ τα γυρίζω όλα με action camera. Τα μέσα, τα έξω, και τα παραέξω ακόμα. Κοτσάρω και ένα μικρόφωνο από πάνω για τα εσωτερικά γυρίσματα, βάζω και τρίποδο, τα φώτα μου κανονικά και φύγαμε για γύρισμα. Και η ζωή είναι και πάλι απλή και εύκολη. Κάπως έτσι λοιπόν είπα να ανοίξω τα φτερά μου κι εγώ και αφού έμαθα τα κόλπα, να το γυρίσω και σε δικάμερο να γίνει χαμός στο ίσωμα, να μου πετάνε γαρύφαλλα οι φανς.


Είπα λοιπόν να συνεργαστώ με το Gearbest και να δοκιμάσω μια από τις δικές τους action κάμερες, που λένε πως είναι από τις πιο καλές και πιο οικονομικές ταυτόχρονα - την ThiEYE T5 Edge. Και έχω να πω, χωρίς φόβο και πάθος, πως την αγαπώ. Δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από την άλλη, ακριβή, action camera που έχω, πωλείται στα 89.77E στο Gearbest - και μόλις είδα πως για Ελλάδα έχει και δωρεάν μεταφορικά. Έρχεται παρέα με αδιάβροχη θήκη, γιατί καλοκαιριάζει, θέμε κι εμείς να τσαλαβουτάμε με την κάμερα ανά χείρας (με το συμπάθειο κιόλας, αλλά την άλλη εγώ στο νέρο δεν τη βάζω χωρίς θήκη κι ας λένε πως μπαίνει - φημίζομαι για την γκαντεμιά μου, νιώθω λοιπόν απόλυτα βέβαιη πως κάτι θα πάει στραβά), και με κάμποσα άλλα αξεσουάρ. Έχει έγχρωμη οθόνη, η οποία είναι πολύ βολική για να βλέπεις τι τραβάς, γιατί εγώ προσωπικά βαριέμαι κι αυτό το έλα συνέδεσε την κάμερα με το κινητό κάθε λίγο να δεις τι γίνεται - κι ενώ δεν είναι αφής, είναι πάρα πολύ εύκολη στη χρήση και τις ρυθμίσεις της. Αυτή τη φορά τα κατάφερα χωρίς άντρα και χωρίς κολλητό - γιατί δεν μπορείς και σε αυτούς να βασίζεσαι πάντα, άλλος φεύγει, άλλος βρίσκει γκόμενα, άλλος και τα δύο, και μένεις μόνη εσύ να μην έχεις ένα αρσενικό να σου ξηγήσει το όνειρο. Μια χαρά άκρη έβγαλα με τη φίλη μου την ThiEYE όμως, γιατί περνώ και μόνη μου καλά, τα καταφέρνω μια χαρά, που λέει και το άσμα, αλλά και γιατί έχει και οδηγίες μέσα που τα πιο πολλά είναι ζωγραφισμένα και με βελάκια - ό,τι πρέπει για ανθρώπους τεχνολογικά αναλφάβητους όπως εγώ.
Από ήχο τα πάει μια χαρά (εντάξει δεν είναι ιδανικός, αλλά περνάει, δεν έχει να ζηλέψει κάτι από άλλες action) και έχει ειδική υποδοχή από κάτω για να βιδώνει απευθείας σε τρίποδο ή βάση, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική θήκη - κάτι που επίσης εκτιμώ πολύ και νομίζω για αυτό θα την προτιμήσω για vlog και εξωτερικά πλάνα. Επίσης είναι πολύ ελαφριά! Έχει ειδική ρύθμιση για να μην παραμορφώνει η εικόνα της, τραβάει σε 4K, έχει δυνατότητα να κάνεις slow motion πλάνα - κοινώς, για τα λεφτά της, και έχοντας δοκιμάσει και δουλέψει καιρό με τις πολύ πιο γνωστές και ακριβές μάρκες, έχω να πω πως ΓΑΜΑΕΙ.
Και τη βρίσκεται εδώ. Επίσης, κάποιες επιπλέον προσφορές μόνο για Ελλάδα τις βρίσκετε εδώ.
Και με ευχαριστείτε που σας άνοιξα τα μάτια αργότερα.

You May Also Like

0 σχόλια